Wetenschap

120px-Mad scientist svg.png

Wetenschap bestaat uit veel feiten.
~ Kapitein Overduidelijk over wetenschap.

Huub huub, Barbatruc!
~ Barbapapa over hoe makkelijk wetenschap eigenlijk is.

In Sovjet Rusland, formule bedenkt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over formules.

De wetenschap is een kwaadaardig idealisme, bedacht door lelijke mensen met grappige namen zoals "Larry Sanger" en "Jimbo Wales". Jimbo! Ha! Wat een domme naam! Ze hebben dit gevaarlijke systeem opgezet om hun zogenaamde "website" uit te kunnen breiden en meer en meer mensen in gevaar te brengen.

WetenschapBewerken

Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Wetenschap.

BenamingBewerken

Wetenschap heeft, anders dan de naam doet vernoemen, totaal niets met weten te maken. Het is een propagandanaam om zoveel mogelijk mensen te kunnen bekeren tot Wikipedia.

DefinitieBewerken

De definitie van wetenschap is een hoop bij elkaar gegooide feiten die door middel van twijfelachtige onderzoeksmethodes zijn verzameld. Hieronder vallen de zwaartekrachtsconstante, de kookpunten van onbekende substanties, de uitkomsten van consumentenenquêtes, voetbal- en hockeyuitslagen en boodschappenlijstjes van verwarde bejaarden.

FunctieBewerken

Wetenschap is een zeer belangrijke tak van zaken, die kwesties van elke vorm of maat kan omvatten. Zo zijn niet alleen de typische vormen "vierkant" en "driehoek" te definiëren in de moderne wetenschappen, maar zelfs ook maten zoals schoenmaten en beha-maten.

WetenschappersBewerken

 
Een gemiddelde wetenschapper.

Wetenschappers zijn mensen die lukraak gissen naar mogelijke uitkomsten en daaruit afleiden wat het meest waarschijnlijke is. Zoals eerder vermeld wordt dit gedaan om Wikipedia uit te breiden. Wetenschappers zijn in hun persoonlijke leven net zoals jij en ik verwarde en kwaadaardige mensen die vaak met onverzorgde kapsels en kleding hun dagelijkse bezigheden verrichten. Zo proberen ze onschuldige Oncyclopedisten in lelijke mede-Wikipedianen te veranderen. Yuk! Ze hebben een onnatuurlijke interesse voor spaarlampen en de Fabeltjeskrant Tevens vinden ze inhoudsbeschrijvingen van chemische reinigingsmiddelen enorm grappig. Wetenschappers staan gelijk aan terroristen, ook al vinden ze het niet leuk om dat te horen. Vaak hebben ze geen gevoel voor humor.

Beruchte wetenschappers uit het verleden zijn Sjaak Nieuwton, de verzinner van het wereldwijde fenomeen "kracht", wat zou ontstaan bij het staan op insecten of het leunen tegen Japanse papieren muren. Stijn Einerman, ook wel bij de bijnaam "Stijn Ein" genoemd, heeft de relatie tussen tijd en ruimte geprobeerd wetenschappelijk te "bewijzen" met de hulp van een groep mede"geleerden" en assistenten. Hoewel zijn wetenschappelijke vooruitgang gering was, kreeg hij meerdere Nobelprijzen (geldprijzen om de wetenschap te propageren) omdat hij samen met Mary Curry, een Engelse chemica en tevens uitvinder van de curryworst, de wetenschappelijke snelheid van warmte had bewezen met behulp van een afgeprijsd straalkacheltje.

Zie ookBewerken