Wetenschoppen

Een overduidelijke gevorderde wetentrap.

Wetenschoppen is een wetenschappelijke term van een gecontroleerde traptechniek die bijna overal aan kan worden toegepast, bijvoorbeeld om iets kapot te maken, dat weer bij het slopen hoort. Een goede wetenschop kan al voldoende zijn om iets totaal te vernielen, dat dan ook niet meer te repareren valt.

Basis techniek wetenschoppenBewerken

De wetentrap is de eerste vorm van wetenschop die jij als amateur wetenschopper moet kennen en kunnen. Deze manier van trappen kan zo een gat in je beeldscherm veroorzaken. Maar ook in je hoofd met een onwijs erge bloeding tot gevolg. Je kan ook de ongeorganiseerde wetentrap maken door 1080° (3 rondjes) te draaien en dan de wetentrap (ook wel wenteltrap genoemd) geven. Nu zal je niet weten door de fysieke duizeligheid waar je trapt en zal je zonder dat je het weet je hondje wegschoppen.

Gevorderde wetentrapBewerken

De gevorderde wetentrap is na de basis wetentrap een van de moeilijkste wetenschappen onder de wetentrapstam en ook de zwaarste. Hierbij moet degene een rondje draaien in een salto en in eenmaal in de lucht een duizelingwekkende trap op het doelwit of doelzwart. Dit heeft een vorm van een georganiseerde halve omhaal op de foebelmanier. In de tornadovorm van de gevorderde wetentrap moet men weer drie rondjes draaien (nu zeer snel!) en dan de salto zodat je als een helikopter zweeft boven de grond. Als je zweeft moet je een been wegtrekken zodat je nu weer terug gaat naar normale positie. Voor dat je de grond raakt moet je een trap geven op volle snelheid (in de lucht is de accu met kracht nog vol).

WetenschopBewerken

De wetenschop is het hoogtepunt van alles wat hierboven stond. Nu sta je klaar, spring je even een paar keer, draai je nek een keer om, schop alles wat je tegenkomt aan flarden en val dood neer. Wat is er nu gebeurd? Wel, door het springen moet je een beetje zwaartekracht verliezen, dan moest je de nek omdraaien. Nu brak je jou nek maar door het springen gaat alles door als een kip zonder kop. Nu slaat het lichaam op tilt en ga je alles wetenschoppen wat je nu tegen komt. Je hoofd zit dan wel omgedraaid, dus je springt gewoon vooruit met je hoofd achteruit. Je ziet dan niet wat je wetenschopt en dat geeft de hardste wetenschoppen die er maar gegeven kunnen worden.

Zie ookBewerken