Writers block

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!

Nou Yumi... Ik weet even niets meer om te zeggen
~ Ami over Writer Block

Oncyclopedist met een writters block

Writers Block is een duivelse ziekte gemaakt door sir Wikipedia om te voorkomen dat Oncyclopedia groter wordt dan Wikipedia. Gemiddeld raken meer mannen dan vrouwen besmet met deze ziekte.

Wat een Writers Block inhoudtBewerken

Een Writers Block is een hersenziekte. Je kan het oplopen door te lang op Wikipedia te zoeken naar desformatie. Als je een Writers Block oploopt start de groei van een kleine bult op je achterhoofd. In deze bult zit een gelige pus die zeer besmettelijk is. Op zich lijkt een Writers Block niet zo heel erg. In de vroege stadium krijgt de patiënt namelijk een ontspannen gevoel. Hierdoor kan de patiënt veel dingen schrijven. Helaas voor de patiënt houdt dit stadium op na ongeveer 48 uur. de patiënt bereikt dan het tweede stadium van Writers Block. Hierin kan de patiënt zeer slecht concentreren en wordt hij/zij zeer brandbaar. Vaak gaat dit gepaard met een schorsing of ontslag van het werk wegens het uitschelden van een docent/baas. De patiënt blijft vervolgens heel lang in het tweede stadium zitten tenzij hij/zij een remedie vindt (deze verschilt bij iedereen). Indien de patiënt geen remedie kan vinden dan wordt hij/zij emo of depressief.

Symptomen van een Writers BlockBewerken

ondanks dat een Writers Block onschuldig lijkt kan deze flinke schade aanrichten. Gelukkig is er veel studie gedaan naar de Writers Block waardoor de symptomen bekend zijn. Deze luiden als volgt:

 • Geen ideeën hebben voor nieuwe artikelen.
 • Het toebrengen van slechte veranderingen in bestaande artikelen.
 • Veel klagen/meepraten op overlegpagina's.
 • Weinig zin hebben om te werken aan de Oncyclopedia.
 • Het toebrengen van vele veranderingen op zijn/haar gebruikerspagina.
 • Het schrijven in Frontpage en de HTML-regels vervolgens overbrengen op een testpagina.
 • Het eten van 250 gram scheepsknopendrop uit een verpakking die zegt Anno 1936, wat dus over tijd is.

Verder kan je lijden aan waanideeën over je vriendin wiens bh jou probeert op te eten.

Behandeling van een Writers BlockBewerken

Ondanks dat er veel studie is gedaan naar de Writers Block is er geen vaste remedie voor gevonden. Wel is bekend geworden dat de remedie voor iedereen anders is. Wat ook bekend is dat voor velen de remedie van anderen aanslaat na een kleine verandering. Volgens geruchten helpt het om te schrijven over je hobby's (dit is al eens eerder gedaan met YUI, Ajax en iets anders dat geheim is). Anderen zeggen dat je beter een weekje rust kan nemen onder begeleiding van muziek van Looden Zeppelin en Pink Floyd (let op, we hebben het hier over de albums Looden Zeppelin IV en Dark Side of the Moon die uitsluitend op lp mogen worden geluisterd).

Er is echter wel een oplossing geweest. Helaas resulteerde dat in het artikel dat je nu aan het lezen bent. Deze oplossing is dus niet mogelijk.

Kwakzalverbehandelingen tegen Writers BlockBewerken

Naast de bestaande methodes, die allemaal medisch verantwoord zijn, zijn er ook diverse methodes "ontdekt" door mensen die zich arts noemen. Deze mensen noemen we dan ook kwakzalvers.

YUI's methodeBewerken

Wat ik vroeger deed ars ik een Writers Brock in de poritiek had was iets heer erg grappigs eigenrijk... ik ging dan vaak met wat vrienden naar van die wirde huisfeestjes met hard muziek. Heraas kwam mijn vader hier ooit achter en ging hij me straffen. Ik vergeet nooit meer hoe erg straf smaakt.

Maaike's methodeBewerken

Ik heb heel vaak last van een Writers Block. Wat ik dan gewoon doe is even naar de groenteboer lopen en alle kleine torrtjes redden tussen de koolsla, dat inspireert mij zo veel!

Mr T's methodeBewerken

Fool zeggen, de hele opname lang ! Het werkte altijd en iedere aflevering van the A-team was goed. Toch fool ?

Uncyclopediagebruikers methodeBewerken

Wat wi usaullie doo iz vritin an new artikkle. Te onlij proplom is dat wi connot vrite in korrekt Anglish. Maijbe som Onzyklopediiussers kan inprofe aur zite.

AAAAAAA'A AAAAAAABewerken

AA AAAAAA AAAAAAA AAAAAAAAAA, AAAA AAAAA AAA AA AAA AAAAAAA AAAAA AAA AAAAAA.

Hoe om te gaan met mensen die een Writers Block hebbenBewerken

Mensen met een Writers Block moet je hele hard in elkaar stompen. Bespuug ze ! HAAT ZE ! DOOD ZE ! Mensen die een Writers Block hebben moet je met veel geduld behandelen. Gun ze wat tijd voor zichzelf maar laat ze niet zomaar over aan het lot. Op den duur word je namelijk emo van een Writers Block en dan heb je alle hulp van vrienden nodig die je kan krijgen. Wat je verder kan doen is proberen inspiratie te geven aan een Writers Block patiënt. Dit kan je proberen in te spuiten in zijn/haar bloedbaan en is verkrijgbaar bij de grotere apotheken. Wat je beter kan laten bij een persoon met Writers Block is:

 • Forceren zijn/haar toetje op te eten.
 • Forceren een Oncyclopedia-artikel te schrijven.
 • Laten typen met een zwart draadloos toetsenbord die werkt op batterijen waar de rechter shifttoets van blijft hangen als je hem langer dan 2 seconden ingedrukt houdt.
 • Laten luisteren naar the English Beat
 • Hem/Haar een bril op doen en vragen hoe laat het is.
 • Hem/Haar haar in smeren met haargel.

Waar je ook op met letten bij mensen met een Writers Block is dat je ze absoluut geen appeltaart zonder slagroom geeft. Hiervan zullen ze gemene winden laten als ze met jou in bed liggen.