Zuidpool

De Zuipool is een militaire basis op aarde waar Pinguïns zich vroeger klaarmaakten voor de invasie op mensen. Nu is het een gebied waar vele oorlogen omgaan. Niet te verwarren met de Noordpool of een magneet.

Zuidpool
Pinguinwindows.jpg
Basisgegevens
Talen Nederlands, Vlaams, pinguins
Hoofdstad Zwijndrecht
Regeringsvorm Koud
Religie Ongeloof
Inwoners geen
Staatshoofd Combatray
Overige
Volkslied Kabouterdans
Motto Een ijsje voor en een ijsje na het eten!
Munteenheid vis
Traditioneel eten vis
Portaal  Portaalicoon Land


Koud!
~ Bert Visser over de Zuidpool

Dat wordt mijn land!
~ Koning Leo over de Zuidpool

Is altijd witte kerst!!
~ Paus over kerst op de Zuidpool

Een groep heeft een basis nodig!! We gaan naar het vaste land en moorden de mens!
~ Combatray over de mensheid

Is daar Olie?
~ Bush over de Zuidpool

Te grote concurrentie!
~ Bil Gates over de Zuidpool

Ik ben lekker kouder!!
~ De zuidpool over de Noordpool

De zuidpool ligt niet in het noorden.
~ Kapitein Overduidelijk over de zuidpool

GeschiedenisBewerken

De Zuidpool is gemaakt door GoT en GoTTin om de Pinguïns een plek te geven om op te leven. Hiervoor riepen ze mensen op als Jozef, Mozes en Jezus om een gigantische iglo te bouwen. Hiervoor waren maar liefst 2051 koelkasten met vriezer (stand 3!) nodig om al het ijs bij elkaar te halen. Dit hebben ze allemaal op een stuk land, ergens onderaan op de aarde gegooid. Er zaten wat gaten in dit land, dit hebben ze opgevuld met zand uit Nederland, Engeland, België, de Heemlanden, Rusland en een kleine beetje van de maan. Toen na 40 jaar bouwen de iglo eindelijk klaar was kwamen de eerste bezoekers: de Japanners. Deze fotografeerden de iglo van binnenuit waardoor een enorme hitte werd gecreëerd en de iglo instortte.

Geografische liggingBewerken

De geografische zuidpool van een planeet is het zuidelijke snijpunt van de draaiingsas met het oppervlak. In dit geval betekend het dat de Zuidpool ergens onderaan de aarde ligt. De exacte ligging is vooralsnog onbekend omdat de Zuidpool nog niet ontdekt is. We weten van het bestaan door de verhalen in de bijbel en wegens het bestaan van pinguins. Wel is bekend dat het ergens moet liggen tussen Iran en de Verenigde Naties.

Volgens een oud gezegde ligt de zuidpool niet oost, niet weest, maar thuis het best! Volgens Hugo van den Loonsche Duinen echter licht het vanwege de aantrekkingskracht van de Noordpool, waar volgens hem Vrouwe Goeds zich verschuild, altijd ondersteboven.

Militaire pinguïn basisBewerken

Nadat de Pinguïns de macht op de Zuidpool overnamen begonnen zij hier volgens de bijbel een militaire basis te bouwen. Deze was voorzien van iglo's en een uitgebreide en hoog geavanceerde sneeuwballanceerinstalatie. Inmiddels is het volgens een API (Algemene Pinguïn Informant) uitgegroeid tot een van de meest ontwikkelde militaire basissen op de wereld. Deze basis functioneert niet alleen als verdedigingssysteem tegen buitenstaanders, maar hier worden ook de voorbereidingen op de invasie tegen de mensen getroffen.

Inmiddels zijn op deze basis al een aantal Pinguïn legers gevestigd onder andere het Penguin Liberation Armyen de Zuidpool Combat Men Devision.

 

Geplande aanvalBewerken

Op het moment is er een aanval gepland op de Zuidpool door The Keane Army onder leiding van Raymondius Amadius Mozart met behulp van de Josti Band en hulptroepen. Deze aanval staat gepland op de derde woensdag van November in 2022. Echter zijn nu al verkenningsvliegtuigen, helikopters en jeeps op weg om de Zuidpool te vinden. De inschrijving voor deze aanval zal volgens de VN open blijven tot 2010.

Zie ookBewerken

}